ANKARA / SİNCAN - Mehmet Akif Ersoy Anaokulu

Rehberlik Servisinin Yerel Hedefe Yönelik Meslek Tanıtımı Etkinlikleri

Ara

BAKANLIĞIMIZIN AİLE EĞİTİMLERİ KAPSAMINDA HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ARALIK AYLIK BÜLTENİNE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ara

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİNDE GÖREVLİ ÖĞRETMENİMİZ DİLAY ATEŞ TARAFINDAN VELİLERİMİZE ''PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK VE ÖFKE KONTROLÜ'' KONUSUNDA EĞİTİM VERİLDİ. DEĞERLİ ÖĞRETMENİMİZE VE KIYMETLİ VELİLERİMİZE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkinliklere başladık.

Ara

Bakanlığımızın belirlemiş olduğu Genel Hedef “Psikolojik Sağlamlık “ ile ilgili olarak Rehberlik Servisinde görevli Rehber öğretmenimiz Dilay ATEŞ  tarafından tüm okulöncesi öğrencilerine seminer verilmiştir. Aynı temada pano çalışması yapılmıştır.

Ara

Okulum Temiz Projesi kapsamında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Klavuzu doğrultusunda kurumumuzda yürütülen çalışmalar sonucu ''Okulum Temiz Belgesi'' yenilenmiştir.

Ara

AİLE KATILIMI KAPSAMINDA EĞİTİME KATKI SUNAN TÜM DEĞERLİ VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okulumuz 5- A  Sınıfı öğretmeni Ayşen UZUN , 2022- 2023 yılında uluslararası düzeyde E-Twinning ( World For A Better) Projesi yürütmektedir.

TARİHÇEMİZ