ANKARA / SİNCAN - Mehmet Akif Ersoy Anaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliklerinde ; Okulumuz öğrencilerinin velileri ile hazırlamış olduğu ''Minik Yüreklerdeki Büyük Bayrak Sevgisi'' temalı Sergi düzenlendi. Sergi açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Ahmet BİLEN ve Değerli Şube Müdürlerimiz katılım sağlayarak bizleri onurlandırdı. Etkinliklerde katk sağlayan Okul Müdürümüze , Öğretmenlerimize , Velilerimize ve Minik Yüreklerimize çok teşekkür ederiz..

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı , okulumuzda öğrenci ve velilerin katılımıyla hafta boyu çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZ 22 MART DÜNYA SU GÜNÜNDE SUYUN ÖNEMİ İLE İLGİLİ FARKINDALIK ÇALIŞMALARINA YER VERDİ.

Mrt

Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destandır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

Mrt

''SATRANÇ ÖĞRENİYORUM'' PROJESİ KAPSAMINDA 5-B SINIFI ÖĞRETMENİMİZ ŞENGÜL DEMİR YILMAZ REHBERLİĞİNDE MİNİKLERİMİZİN  SORUN ÇÖZME , ANALİTİK DÜŞÜNME, DURUMLARA FARKLI AÇIDAN BAKABİLME BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ MART AYI ETKİNLİĞİMİZ

Mrt

''İstiklal Marşının Kabulü''nü büyük bir coşkuyla kutladık.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA  ŞUBAT AYI ETKİNLİĞİMİZ: ÖĞRENCİLERİMİZLE KÜLTÜREL DEĞERİMİZ NASREDDİN HOCAYI TANIDIK. ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENDİKLERİ BİR NASREDDİN HOCA FIKRASINI ARKADAŞLARINA ANLATMASINA REHBER OLDUK.

Ock

Okulumuzda 1. Dönem; Bakanlığımızın belirlediği Etkinlik Planı doğrultusunda eğlenceli etkinliklerle tamamlandı

Ock

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğretmenlerinden ARZU KOYUNCU ve NESLİHAN ÖZTÜRK 'e anaokulu öğrencilerimiz için hazırladıkları  keyifli etkinlikleri için çok teşekkür ederiz

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okulumuzda'' Etkileşimli Kitap Okuma '' Etkinliğine yer verildi.

Ara

Değerler Eğitimi kapsamında Şengül DEMİR YILMAZ ve Mine DEMİR öğretmenlerimiz , öğrencilerine  bu ay Hoşgörü ve güzel ahlakın sembolü '' Hz. MEVLANA''yı anlattı.

Ara

Şengül DEMİR YILMAZ öğretmenimiz öğrencileri ile birlikte Minik Tema Projesi kapsamında ''Palamut Tüpleme'' çalışması yaptı. Aynı zamanda öğrencilerimize doğa sevgisi ve doğa bilinci hakkında eğitimler verildi.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasında öğrencilerimiz yapılan etkinliklerle ; TSE Markasının anlamı, Barkod Okuma , ülkemizin gelişen sanayii ürünleri ..vb. hakkında  bilgi sahibi oldular.